Artikler & Tips

22mar
2022

Fem spændende elektriske varebiler i 2022

Fem spændende elektriske varebiler i 2022

Overvejer du om din varebil skal være elektrisk? Hos ALD Automotive er vi glade for udviklingen af grønne tiltag i bilindustrien, dertil er vi naturligvis også meget begejstrede for at der i år bliver lanceret endnu flere elektriske varebiler. Ved at vælge en elektrisk varebil, skal du ikke bekymre dig om CO2-emissioner, men kan i stedet fokusere på dét, som skaber værdi for jeres virksomhed.

Vi har derfor udvalgt fem nye elektriske varebiler, som forhåbentlig kan inspirere dig til at vælge en grøn varebil i fremtiden. Læs mere herunder eller gå direkte videre til vores side om varebiler hos ALD Automotive.

Citroën e-Jumpy

Selvom du vælger en elektrisk varebil, behøver du ikke at gå på kompromis med lasteevne eller rækkevidde. Med en Citroën e-Jumpy kan du opleve en 100 % elektrisk varebil med en kørselsrækkevidde op til 330 km og derfor også klassens længste. Derudover er Citroën e-Jumpy designet til at opnå dens optimale effektivitet og funktionalitet, som er takket være forskellige højde- og længdemål, der gør den perfekt til bykørsel.

Ford e-Transit

Med en Ford e-Transit kan du og din virksomhed opleve Fords første fuldelektriske varebil. E-Transit fås i to højde- og tre længdevarianter, som kan rumme op til 15,1 kubikmeter lastrumsplads og tilbyder 25 forskellige konfigurationer, så alle dine erhvervsbehov tilgodeses. Derudover har denne elektriske varebil et 400-voltsbatteri og en rækkevidde på op til 317 km, såfremt bilen hastighedsbegrænses til 90 km/t. Dermed skal man ikke bekymre sig om, hvorvidt den kan håndtere hårdt arbejde.

Varebilen forventes at lande i Danmark til sommer, og vi kender derfor ikke priserne endnu.

Mercedes eVito

Ligesom Meceredes’ andre Vitoer, kan en Mercedes eVito tilbyde den samme køreglæde og effektivitet, men nu med en bæredygtig drivkraft. Med en enkelt opladning kan eVitoen køre op til 314 km, under forudsætning af at bilen hastighedsbegrænses til 80 km/t. Bilen har samtidigt en stor lastkapacitet, så denne varebil er også i stand til at klare de tunge opgaver. Endnu vigtigere at pointere er, at Mercedes eVitoen kan benytte adskillige assistentsystemer, såsom parkering og manøvrering, så sikkerheden er helt i top.

Renault Kangoo e-Tech

Renault Kangoo e-Tech er den førende elektriske varebil i Europa med mere end 70.000 erhvervsdrivende forbrugere. Med omkring 122 hk og en rækkevidde på 230 km, samt top-tunet regenerative bremsningssystemer, kan Renault Kangoo e-Tech leve op til sin kåring som årets varebil 2022. Når man vælger en Renault Kangoo e-Tech, får man både en komfortabel og veludrustet elektrisk varebil.

VW ID.Buzz

Volkswagen ID. Buzz sætter en ny standard for elektriske varebiler med dens nyfortolkning af det legendariske ”Folkevognsrugbrød”. Denne varebil er designet med fokus på optimal pladsudnyttelse og innovative teknologiske tiltag, såsom Car2X-kommunikationen, så du kan modtage trafikrelaterede opdateringer mens du er på farten. 

Varebilen forventes at lande i Danmark i oktober 2022, og vi kender derfor ikke priserne endnu.

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne vide mere om grøn mobilitet, kan du læse mere på vores side om ALD Electric. Vidste du desuden, at vi hos ALD Automotive tilbyder rådgivning om og montering af en fordelagtig solcelleløsning til din varebil? Læs mere om solcelleløsningerne her